Аз попринцип имам женалие за черни не за бели. Искам да направя колата 2 цвята.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 155 проект
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАз попринцип имам женалие за черни не за бели. Искам да направя колата 2 цвята.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАз попринцип имам женалие за черни не за бели. Искам да направя колата 2 цвята.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=108882ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЩе е добре да се пръснат и предните мигачи ... аз го направих и на двете ни коли, и не съжалявам ...
На първата снимка не се забелязва много, но моите заводски са черни.
Comment
-
Вервай ми, нема "заводски черни" .... Но пък ще спестиш малко спрей и лак
Наистина, на коли със светъл цвят (бяло, шампанско, сребристо) много им отиват тъмните мигачи (не чак черни обаче !!!)
Comment
-
давай снимки...да видим до къде си я докарал....и внимавай с оградите)
Един съвет от мен...обърни внимание на техн. част.....кича и уепенките след това)
Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:51.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениедавай снимки...да видим до къде си я докарал....и внимавай с оградите)
Един съвет от мен...обърни внимание на техн. част.....кича и уепенките след това)
Ще събера всички части и така ще я разглобя.
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:31 ----------
По интериора единствено са счупени джоба на дясната врата и пластмасата от дясната колонка. Ето и снимки:
Comment
-
От 146 Junior стават със сигурност, и поне по мое мнение са малко по-хубави.
Аз си мисля, че на 145 и 146 праговете са с еднаква дължина, но един колега се опитва да ме разубеди ... та затова казвам само което знам със сигурност.
Comment
Comment